Dr. Anca Simionescu

Lector universitar

articolblog-1

GYNECHO AS NOVA SRL a fost fondat in 2009 din dorința de a oferi ecografii de morfologie fetală la standarde internaționale – și de a dispune de timp suficient pentru examinarea corectă și completă , având aparatura, calificările necesare și liniștea unui act medical complex.

De atunci, ne-am oferit serviciile la peste 5000 paciente; am monitorizat peste 1000 de sarcini, am efectuat peste 3000 de ecografii de morfologie fetală, peste 500 de colposcopii. Peste 200 de sarcini cu risc crescut au fost corect supravegheate( incompatibilități Rh, placenta jos inserată, sarcina gemelara, insuficiența placentară, talasemie, hipertensiune arterială) și toate s-au finalizat cu nasterea de feți vii.

S-au depistat câteva cazuri de malformații grave, incompatibile cu viața, cazuri de placente cu inserție și invazie anormala( percreta si accreta ) sau anomalii fetale care au fost tratate după naștere în servicii de neonatologie și chirurgie pediatrică.

S-au diagnosticat și tratat cazuri de sarcini extrauterine, chisturi ovariene, fibroame și sarcini oprite din evoluție și s-au examinat clinic și ecografic paciente aflate la meopauză la care au apărut sângerări.

S-au efectuat peste 3000 de teste Papanicolau și au fost depistate câteva cazuri de paciente care prezentau displazii cervicale sau cancere de col uterin. S-au recomandat diverse tipuri de contraceptive la circa 1300 de paciente și s-au inserat sterilete de tip classic, Mirena sau Jaydess.